Târgu Jiu: Certurile în familie l-au făcut să se urce pe stâlp! Cu cât a fost amendat bărbatul

0
287
sursa foto:http://debraila.ro/

Neînțelegerile în familie l-au făcut pe un târgujian, în vârstă de 28 de ani, să recurgă la un gest extrem. Acesta s-a urcat pe un stâlp electric de înaltă tensiune, situat în apropierea locuinței, pe strada Jiețe. În cele din urmă, în jurul orei 21:00, bărbatul a hotărât să coboare din propria inițiativă de pe stâlp, dar fapta lui nu a rămas nesancționată.

Amenda primită de acesta a fost de 500 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, dar și a ordinii și liniștii publice. De asemenea, târgujianul a fost transportat la spital pentru investigații medicale.
„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un localnic de 28 de ani, în urma unor neînțelegeri familiale, a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, din proximitatea locuinței de domiciliu a acestuia.
În jurul orei 21.00 persoana în cauză a coborât din proprie inițiativă de pe stâlp, fiind transportată cu ambulanța la spital, pentru investigații medicale.
Polițiștii au luat măsura sancționării acestuia cu amendă în cuantum de 500 lei conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
La fața locului au acționat o patrulă mixtă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, formată din polițist și jandarm din cadrul IJJ Gorj, doi pompieri cu o autospecială ISU Gorj, echipată cu scară și doi lucrători cu un echipaj al ambulanței SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here