Târgu Jiu: Cetățenii sunt rugați să își mute mașinile. A început activitatea de tuns și cosit iarba. Vezi graficul

0
542

Angajații societății Edilitara au demarat activitățile de tuns și cosit pe raza municipiului Târgu Jiu. Se va ajunge în fiecare zonă din oraș, conform graficului anunțat. Cetățenii sunt rugați să își mute autoturismele din proximitatea zonelor unde se desfășoară cositul.

“Condițiile meteorologice din această primăvară au fost prielnice dezvoltării rapide a vegetației, de aceea, iarba a crescut foarte repede.

Reamintim cetățenilor că realizăm cositul în Municipiul Târgu-Jiu conform graficului anunțat și vom ajunge în fiecare zonă în parte. De asemenea, avem rugămintea către cetățeni de a le facilita munca colegilor noștri din teren, prin eliberarea de mașini a zonelor în proximitatea cărora urmează să se desfășoare cositul, pentru a evita eventuale avarii produse involuntar autovehiculelor.

Imediat după atingerea tuturor țintelor din grafic, vom relua activitatea de tuns și cosit, deoarece vremea se anunță în continuare favorabilă creșterii rapide a vegetației”, se arată în anunțul publicat pe pagina societății Edilitara Public din Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here