Târgu-Jiu: Cum va fi marcată Ziua Națională a României

0
433

Municipiul Târgu Jiu va avea anul acesta o paradă de Ziua Națională  României, însă nu scăpăm de restricții. Numărul participanților la eveniment nu trebuie să fie mai mare de 200, iar toți cetățenii trebuie să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea socială.

 De asemenea, la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, va fi prezent și un medic epidemiolog, spune prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu.

 

”La noua paradă care se va desfășura în Piața Prefecturii, vom avea și medic epidemiolog. Aceasta este situația, asta se cere și suntem obligați să ne conformăm. În legislație se prevede un număr de circa 200 de persoane. În zona oficială nu vor fi multe persoane. Pe scările de la Prefectura vom fi maxim 20 de persoane, fiind respectate normele în vigoare. Accesul în Piața Prefecturii este liber. Pentru Ziua Națională se vor organiza câteva activități în condiții de pandemie. Asta este situația prin care trecem. Vom organiza o mică paradă militară și va fi și un mic ceremonial religios. Va fi și un moment artistic cu defilarea Gărzii de Onoare cu depuneri de coroane. De asemenea, la Muzeu Județean va fi o expoziție dedicată Zilei Naționale”, spune Marcel Iacobescu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here