Târgu-Jiu: Minor transportat la spital. I-a căzut o creangă în cap

0
328

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un minor a fost lovit de o bucată de lemn în zona Parcului Central din municipiul Târgu-Jiu.

Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că la aceeași dată, în jurul orei 10:30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, împreună cu bunica sa, minorul de 10 ani a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac de esență plop, de la înălțimea de aprox. 20-25 m, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Update: Copilașul rănit în Parcul central nu a avut nevoie de internare. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, a primit îngrijiri medicale de specialitate, nu a avut nevoie de operație, mâna i-a fost imobilizată fașă specială/bandaj și a mers acasă. Mâna era fracturată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here