Târgu-Jiu: Noi stații de încărcare electrică

0
279

Șoferii târgujieni care au mașini electrice beneficiază începând de marți de 4 stații de încărcare electrică. Investiția a fost realizată de primărie cu bani din Fondul de Mediu, iar suma a fost de peste 760.000 de lei.

Cele 4 stații sunt amplasate în intersecția Bulevardului Ecaterina Teodoroiu cu Strada Vulcan, intersecția Străzilor 14 Octombrie și Plevnei, intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Gării și în zona insuliței de pe Jiu.

”Sunt gata de astăzi și funcționează în parametrii normali. Am încheiat un contract și de mentenanță și pentru firma care asigură service-ul la aceste 4 stații pe care le-am obținut prin finanțare de la Fondul de Mediu. Sunt 4 locații pe care le-am stabilita anterior. Una este în zona gării și autogării din Târgu-Jiu, alta este la fosta fabrica de pâine, alta este pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu și ultima este pe insuliță. Avem în vedere și mărirea numărului de stații, însă trebuie să luăm în calcul numărul de mașini electrice”, a spus Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

 

De asemenea, potrivit edilului, tariful pentru încărcare este de 1 leu/ Kilowatt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here