Târgu-Jiu: Scandal în trafic! Un șofer a fost agresat

0
403

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112,de către un tânăr de 24 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că a avut o șicanare în trafic, cu conducătorul unui autoturism, care l-a amenințat cu un obiect înțepător – tăietor.

La fata locului s-au deplasat polițiștii, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu a avut loc un conflict spontan între doi conducători auto, respectiv un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, județul Vâlcea și o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la acordarea priorității de trecere.

Ulterior, din autoturismul condus de tânără, a coborât un tânăr de 23 de ani, care a avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani și ar fi fost agresat fizic de către acesta.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luării măsurilor corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here