Târgu-Jiu: Turiștii se pot caza la cort

0
1048

O tânără din Târgu Jiu a pus bazele unei afaceri inedite în județul Gorj. Cei care vor să doarmă în natură o pot face la corturi dotate cu toate cele necesare. Prețurile pentru o noapte de cazare sunt pentru toate buzunarele.

Doate cu paturi, aer condiționat și internet gratuit, cele 12 corturi au fost luate deja cu asalt de turiștii curioși și dornici de să doarmă în natură. Mirela a pus bazele acestei afaceri chiar în Târgu Jiu, tocmai din dorința de a face ceva diferit în județul Gorj.

”Ideea, pot să spun că mi-a venit din dorința de a avea ceva diferit în Gorj, tocmai pentru ca turiștii care vin aici să combine dormitul în natură cu pelerinajul la diferite puncte turistice pe care le pot găsi aici în Gorj”, a spus Mirela Păduraru, inițiatoarea proiectului.

Corturile sunt dotate cu toate cele necesare: ”Avem 12 corturi și fiecare este dotat cu trei paturi de o persoană. Prețurile  sunt pe cort. În interior este aer condiționat și internet gratuit. Toată lumea are acces la grădină, dar și la bucătărie”, a mai spus Mirela.

Turiștii sunt cei mai încântați și spun că este ceva unic pentru ei: ”Este ceva deosebit pentru această zonă. Chiar nu mă așteptam, sunt foarte plăcut surprinsă. Totul este excepțional(…)  Foarte frumos! Recomandăm cu tot dragul. Este un loc unde te poți relaxa. Un loc minunat”, au spus câțiva turiști.

În cursul săptămânii, turiștii plătesc pentru o noapte de cazare 250 de lei/cort, iar în weekend prețul ajunge la 280 de lei. Fiecare cort este dotat cu trei paturi. În acest preț, turiștii beneficiază de mai multe servicii, precum pescuitul, plimbare cu hidrobicicleta, dar și accesul la bucătăria situată în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here