Târgu-Jiu: Vaccinare la mall sau în parc

0
285

Gorjenii care vor să se vaccineze anti-Covid o pot face în Parcul Central din  Târgu Jiu sau la mall, începând de sâmbătă. Cel puțin asta își doresc reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj. Aceștia au propus înființarea a două centre provizorii de vaccinare în municipiul Târgu Jiu.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că a vizitat, în acest weekend , centrele de vaccinare anti- Covid din trei localități. Pentru ca ritmul de vaccinare să fie unul mai rapid, prefectul afirmă faptul că oamenii se vor putea imuniza acum fără programare și în alte spații special amenajate.

”În weekend, mai exact sâmbătă, împreună cu directorul de la DSP, am făcut o serie de verificări la trei centre de vaccinare. Mă refer la centrul din Tismana, Motru și Bălești. Am vrut să vedem dacă lucrurile se desfășoară normal. Nu au fost depistate probleme. Se intenționează deschiderea unor centre de vaccinare în anumite puncte de interes ale municipiului, fiind vorba despre Parcul Central și Mall. Vrem să venim în sprijinul cetățenilor care vor să se vaccineze și care sunt puțini mai comozi”, a spus prefectul.

Centrul de vaccinare de la mall nu va funcționa non stop, ci în funcție de programul centrului comercial. Astfel de centre vor fi destinate persoanelor care nu au o programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here