Târgujienii, așteptați să depună cererile pentru ajutoarele de încălzire

0
102

Direcţia de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu informează cetăţenii că,  începând cu data de 17 octombrie 2022, pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie în centrele din locaţiile Clubului ,,Vârstei a Treia” din str. Olteniței și Clubului “Vârstei a Treia” din str. Mioriţei, de luni până vineri, în intervalul orar  8,00 –17,00, precum şi la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, conform programului de funcționare al instituției.

„Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței sunt disponibile în locațiile mai sus menționate, începând cu data de 17.10.2022. Pentru încălzirea locuințelor cu energie electrică, cererile se depun la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu.  Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada sezonului rece noiembrie 2022- martie 2023, iar suplimentele pentru energie, pentru perioada noiembrie 2022-octombrie 2023.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană în cazul familiei și de 2053 lei în cazul persoanei singure“, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here