Tineri dispăruți din Gorj, identificați în mai puțin de o oră de polițiști

0
216

Doi minori de 13 ani si o tânără de 23 de ani care au fost dați dispăruți, în cursul zilei de ieri, au fost găsiți în mai puțin de o oră. La căutări au fost angrenați zeci de polițiști.

“Astfel, după ce polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la dispariția unei tinere, de 23 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, a fost constituită o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul subunității și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a identificat-o pe tânără, în mai puțin de o oră, la aproximativ 2 kilometri distanță de locuință, nefiind victima vreunei infracțiuni.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la dispariția a doi minori, de 13 ani, din Târgu-Jiu, care în cursul zilei au plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

Minorii au fost identificați de polițiști în municipiul Târgu-Jiu și au fost incredințați părinților, nefiind victimele vreunei infracțiuni.

La căutări au participat, pe lângă polițiștii din cadrul subunităților de poliție, și lucrători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale, Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj și jandarmi din cadrul IJJ Gorj.

În astfel de cazuri, timpul de reacție poate salva viața unei persoane.

Ne bucurăm că ieri, prin operativitatea polițiștilor, s-au împiedicat posibile tragedii”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here