Tinerii sunt viitorul energiei pe bază de cărbune

0
373

Tineretul trebuie să știe că viitorul acestui gigant energetic depinde și de ei.

„În mare parte, odată cu aceste pensionări masive, totul va rămâne pe umerii lor, vor duce mai departe tainele mineritului gorjenesc.
Este inadmisibil să așteptăm ca energia pe bază de cărbune să se sfârșească odată cu anul 2030. Neimplicarea și totodată nesolidaritatea față de colegii lor care pichetează săptămânal în Piața Prefecturii, nu face altceva decât să înrăutățească lucrurile atunci când vine vorba despre contractele dumnealor pe perioadă determinată”, a declarat Ciuculete Cosmin, inginer în cadrul CEO.
Viitorul acestui complex depinde în mare măsură de ei si odată cu aceste valuri masive de pensionări.
„Totodată, avem nevoie ca în noua Strategie energetică să fie inclus lignitul. Avem resursele necesare, avem tineri profesioniști.Dragi colegi,este timpul sa luam atitudine și sa nu așteptăm, orice timp pierdut va avea un impact în defavoarea noastră mai târziu, implicarea dumneavoastră e tot ce ne a mai rămas. Fără UNITATE nu putem sa schimbam nimic. Vă rog frumos sa distribuiți acest mesaj dragi colegi. România are nevoie de CEO!”, este semnalul de alarmă tras de tânărul inginer pe pagina personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here