Traficanți de droguri, prinși pe litoral. Capul rețelei este un tânăr de 24 de ani

0
254

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri. Şase persoane au fost reţinute.

„În perioada ianuarie – iunie 2022, persoanele bănuite, cu vârste cuprinse între 20 şi 47 de ani, ar fi acţionat, în mod coordonat şi concentrat, în vederea obţinerii de venituri din vânzarea de substanţe cu efect psihoactiv şi droguri de mare risc, fapte comise în municipiul Mangalia”, transmite IPJ Constanţa.

Capul grupării este un tânăr de 24 de ani, despre care anchetatorii spun că ar fi acţionat în vederea coordonării, controlării şi îndrumării celorlalţi membri, precum şi pe linia procurării, depozitării en-gros şi vânzării de substanţe psihoactive, destinate punerii în vânzare la adresa sa de domiciliu, respectiv a distribuirii lor către ceilalţi membri implicaţi în comercializarea en-detail a ambalajelor cu substanţe psihoactive. Ceilalţi membri ai grupării ar fi avut rolul de a pune în vânzare substanţele psihoactive către consumatori. În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Mangalia şi în localităţile limitrofe, poliţiştii au descoperit droguri de risc şi mare risc, diferite sume de bani, precum şi şapte telefoane mobile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here