Trei gorjeni s-au ales cu dosare penale și ordine de protecție. Unul și-a bătut soția, altul concubina, iar cel de-al treilea tatăl

0
199

Trei bărbaţi din Gorj s-au ales cu ordin de protecţie, după ce au comis agresiuni în familie. Unul şi-a bătut soţia, altul concubina, iar cel de-al treilea tatăl.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei Rurale Motru au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Cătunele, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu concubinul său, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, acesta ar fi agresat-o fizic.

Și poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi direct de către o femeie din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soţ.

“Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 43 de ani şi-a lovit soţia, fără a-i provoca leziuni vizibile”, a transmis IPJ Gorj .

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din comuna Stoina, cu privire la faptul că are un conflict cu fiul său.

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că apelantul, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, fiind agresat fizic de acesta. Mai mult decât atât, fiul l-a ameninţat cu moartea, generându-i o stare de temere”, a mai precizat sursa citată.

Cei trei s-au ales cu dosare penale şi ordine de protecţie de câte cinci zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here