Trei persoane, reținute în dosarul împrumuturilor cu acte false la un CAR din Târgu Jiu

0
35

Trei persoane au fost reținute în dosarul împrumuturilor cu acte false de la un CAR din Târgu Jiu.

Suspecții vor rămâne 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.

„În dimineața de 27 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat 8 percheziții domiciliare, într-un dosar penal, având ca obiect infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.

Activitățile s-au desfășurat în localitățile Târgu Jiu, Rovinari, Bălești, Cornești și Peștișani, din județul Gorj, iar trei mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente falsificate, care vor fi folosite pentru continuarea cercetărilor.”, potrivit IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here