Turburea: Copil de 12 ani, mușcat de un câine de luptă

0
180

Un copil în vârstă de 12 ani a fost mușcat de un câine Amstaff, care a fost lăsat liber de către stăpânul acestuia. Minorul s-a ales cu răni la picior și a ajuns la spital. Incidentul a avut loc duminică, 28 mai, în comuna Turburea.

„Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, din comuna Turburea, în timp ce se afla pe strada Bobăii, din localitatea de domiciliu, și-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă și botniță, iar acesta a atacat un minor de 12 ani, din comuna Turburea“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj.

Stăpânul animalului este cercetat penal pentru că l-a lăsat liber. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și vătămare corporală din culpă“, au mai transmis reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here