Uite directorii, nu sunt directorii! ISJ Gorj: ”Nici măcar nu erau în județ!”

0
450

Directorii anumitor unități școlare din județul Gorj nu au fost găsiți la serviciu. Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu, spune că a mers în control pe la mai multe școli, însă conducerea lipsea.

Tot șefa ISJ Gorj mai spune faptul că unii dintre directori erau plecați din județ, însă fără a anunța inspectoratul școlar și fără a delega pe cineva care să le țină locul. Constantinescu este de părere că imediat după promovarea concursurilor, atitudinea s-a schimbat.

”O parte dintre directorii care au promovat concursul, consideră că nu trebuie să mai răspundă solicitărilor Inspectoratului Școlar în niciun fel de situație. Dacă tot am vorbit despre verificările prin școli, vreau să vă spun că am intrat și ieri pe la câteva școli prin județ. Am căutat directorul care nu era la serviciu. Nu era nici măcar în județ, însă nici măcar nu anunțase inspectoratul școlar. Nici  măcar nu lăsase o decizie prin care delega atribuțiile sale cuiva din școală. Școala era neacoperită. Aceasta este atitudinea care se schimbă după promovarea unui astfel de concurs”, a spus Dana Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here