Un bărbat și-a ucis mama cu mai multe lovituri de topor: Se certau des din cauza alcoolului

0
992

Un bărbat din localitatea Runcu și-a ucis mama cu mai multe lovituri de topor. Acesta a lovit-o în zona capului și a gâtului. După mai mult timp petrecut la bar, tânărul în vârstă de 30 de ani a mers spre casă cu chef de scandal. În miez de noapte s-a luat la ceartă cu mama sa, o femeie în vârstă de 53 de ani.

Femeia nici nu avea habar ce urma să se întâmple și mai ales că cel căruia i-a dat viață o va ucide. Odioasa crimă s-a petrecut în faţa casei.

Vecinii familiei cu pricina susţin că bărbatul avea probleme psihice, însă alcoolul i-a accentuat boala.

” Se certau des, da. Pe baza consumului de alcool de cele mai multe ori(…) Nu era violent aşa. Mergea la muncă. Nu ştiu să se fi bătut cu cineva până acum sau să fi făcut vreo crimă”, au spus câțiva localnici.

Cel care a anunţat poliţia a fost chiar un vecin: ” Aseară a venit mama la mine, nu mai ştiu ora exactă şi era cu vecinul de aici de peste drum ş i-am dat telefonul să sune la poliţie”, a spus o femeie.

Sunt şi localnici care spun că ar fi putut să fie şi alte victime.

”El are un handicap de mic copil şi nu trebuia să mai bea. Dacă ieşeam aseară din casă şi auzeam zgomot, poate că se întâmpla altceva. Pentru că eu îl întrebam ce face acolo şi poate atunci el mă lovea cu ceva(…) Ea nu era o femeie rea. Era comunicativă, ea ducea tot greul în spate, asta e problema”, au mai declarat alți vecini.

Procurorii spun că nefericitul eveniment s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool: ” S-a reţinut că acesta, în dimineaţa acestei zile 10 august 2021, cu un topor a aplicat mai multe lovituri victimei, mamei sale în vârstă de 53 de ani, lovituri care au condus la decesul acesteia. Din cercetările efectuate până în prezent, fapta a fost comisă pe fondul consumului cronic şi excesiv de alcool. Pentru stabilirea adevărului, se va dispune probabil şi examinarea psihiatrică”, a spus Cristina Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul a primit măsura arestului preventive pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here