Un câine blocat într-un gard metalic, salvat de salvamontiștii gorjeni

0
292

Gest impresionant al salvamontiștilor gorjeni! Nu doar oamenii merită ajutați în situații dificile, ci și animalele. Pe premisa asta au mers și reprezentanții Salvamont Gorj, care nu au putut rămâne indiferenți la solicitarea primită pentru eliberarea unui câine. Sărmanul patruped rămăsese blocat într-un gard metalic. Astfel, salvamontiștii gorjeni nu au mai stat pe gânduri și au plecat către bietul animal, determinați să-l salveze. Zis și făcut! În cele din urmă, aceștia au găsit soluții, iar câinele a fost salvat.
„Pentru ca noi nu putem spune „NU”, pentru ca pentru noi nu exista „Nu se poate” !Salvamontiștii gorjeni aflați de serviciu in baza de salvare montană Ranca din masivul Parâng au fost solicitați sa intervină intr-o operațiune mai inedita, pentru eliberarea unui câine blocat intr-un gard metalic.
Chiar dacă nu prea înțelegea ca i se vrea binele și mai mârâia către salvatori aceștia au reușit sa taie și sa îndoaie bara de metal si sa elibereze cățelul.”, a transmis Salvamont Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here