Un gorjean și nora sa, reținuți după ce au făcut cumpărăturile cu un card găsit într-un cărucior din supermarket

0
957

Polițiști din  cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au reținut, marți, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, două persoane, respectiv un bărbat de 53 ani și o femeie de 31 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Astfel, la data 30 iunie a.c. polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că a uitat în căruciorul de marfă al unei unități comerciale din localitatea de domiciliu, o borsetă în care se aflau un telefon mobil, mai multe documente personale și câteva carduri bancare.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, un bărbat de 53 ani din municipiul Târgu-Jiu, și-ar fi însușit borseta și împreună cu nora sa de 31 ani, utilizând cardurile bancare găsite, ar fi efectuat mai multe operațiuni financiare la diferiți agenți economici din municipiul Târgu-Jiu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea recuperării prejudiciului, iar la finalizarea acestora, dosarul penal va fi înaintat cu propunere corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here