Un tânăr din Gorj s-a ales cu o amendă usturătoare din partea polițiștilor. Conducea cu peste 150 km/h

0
9139

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză. Polițiștii au acționat pe DJ 675 Țicleni și au utilizat pistolul radar aflat în dotare, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care depășesc viteza legală.

În aproximativ patru ore, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.530 lei și au reținut 10 permise de conducere”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Astfel, oamenii legii au oprit pentru control, pe DJ 675 Țicleni, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce rula cu o viteză de 154 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2900 lei, iar ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru perioadă de 120 zile, fiindu-i eliberată dovadă cu drept de circulație 15 zile”, a mai comuncicat IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here