Urmează o nouă ediție a Festivalului „Rockfest Transalpina”, la Rânca

0
872

Gorjenii și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție a Festivalului „Rockfest Transalpina” care va avea loc la Rânca, în județul Gorj.

Trupe cunoscute ale rock-ului autohton se vor afla la Rânca pe 29 și 30 iulie, la cota 1.650 de metri, acolo unde va fi amplasată o scenă și va fi amenajat locul pentru spectatori. La Rânca și pe Transalpina sunt așteptați mii de iubitori ai muzicii rock. Ca și în ultimii ani, va avea loc o paradă a motocicliștilor, iar plimbările pe Transalpina vor fi de nelipsit pe timpul zilei, pentru ca serile și nopțile să fie dedicate concertelor susținute de trupele invitate în festival, anunță Gazeta de Sud.

Trupa Altar a confirmat participarea

Principalul organizator al evenimentului este Consiliul Județean Gorj, precum și primăriile din Novaci și din Baia de Fier. Potriivit organizatorilor, una din trupele românești cunoscute care a confirmat prezența la finalul lunii iulie la Festivalul Rockfest Transalpina este Altar. Trupa amintită a fost prezentă și la edițiile trecute ale evenimentului organizat la poalele munților Parâng. Se discută și cu alte formații cunoscute de pe scena rock-ului românesc, iar în zilele următoare urmează să fie anunțate numele acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here