VIDEO| O tânără din Gorj și-a împodobit mașina de Crăciun pentru a dărui cadouri copiilor

0
7095

O poză postată în mediul online cu o mașină împodobită cu ornamente de Crăciun a stârnit controverse printre internauți. Inițial, oamenii s-au amuzat de modul în care era decorat autoturismul până când niște cunoscători ai proprietarei au dezvăluit adevăratul motiv. Se pare că mașina aparține unei tinere din comuna Schela, județul Gorj, iar ideea împodobitului i-a venit pentru a dărui cadouri în preajma sărbătorilor, copiilor din familiile nevoiașe. De exemplu, de Moș Nicolae, tânăra a reușit să strângă plase cu cadouri pentru 140 de copii.

„Merge sa facă cadouri unor copii și de asta a făcut mașina asa știu persoana ! Cadouri de mos Nicolae”
”Da. Eu de exemplu o cunosc personal. E din comuna Schela. Azi toata ziua a umblat si a adus bucurie copiiilor din aceasta comuna. Are aceasta initiativa de peste 3 ani ! Felicitari ei, pentru ca altii nu ar face nici un cadou de 2 lei , daramite un asemenea gest!”
A fost o campanie, pentru copiii din familii cu probleme. S-au strâns cadouri, si asta seară au fost duse”, sunt doar câteva din comentariile internauților aduse pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here