VIDEO: Polițist din Târgu Jiu, înjurat și amenințat în autospecială, de un individ ridicat dintr-un club. ” O să te violez în c..! Vorbești ca o zdreanță”

0
7735

Un polițist din Târgu Jiu a fost înjurat și amenințat chiar în autospeciala de poliție de către un individ pe care îi ridicase dintr-un local.

Suspectul fusese implicat într-un scandal și era condus încătușat la secția de poliție. Nemulțumit de situație, bărbatul a început să îl înjure pe agentul de poliție și să îl amenințe. Sindicatul EUROPOL a dat publicității o inregistrare video a evenimentului.

”În clipul de mai jos, puteți vedea cum un „cetățean model” îi amenință pe colegii noștri (poliţişti şi jandarmi) în timp ce aceştia îl conduceau la sediul politiei. Acesta provocase un scandal într-un local din municipiul Târgu Jiu. Individul este recidivist şi este și inculpat pentru alte fapte cu violenţă. După ce a fost reținut 24 de ore, procurorul de caz a considerat că acesta nu prezintă un pericol şi nu a propus arestarea preventivă.
În 3 iulie, acelaşi bărbat a ameninţat un alt poliţist din cadrul Poliţiei din Târgu Jiu, care îl încătuşase după un alt incident violent. Pentru că după acel incident nu s-a luat nicio măsură legală împotriva lui, bărbatul a fost și mai violent de data aceasta.

Dacă întrebați cum au sărit în ajutorul polițistului șefii IPJ Gorj, aceștia sunt mai preocupați de cum să le modifice programului de lucru. Asta în loc să fie preocupați de probleme reale, cum ar fi creșterea gradului de siguranță și protecția pentru polițiști. Individul în cauză este autorul mai multor infracțiuni grave comise în urmă cu aproape 2 ani în Târgu Jiu. Este considerat extrem de periculos”, potrivit Sindicatului EUROPOL.

Procurorii nu au solicitat o măsură preventivă. Prin urmare, după expirarea ordonanței de reținere, suspectul a dispărut. Între timp, acesta a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la o pedeapsă de 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul a fost dat în urmărire națională și este căutat la această oră de polițiștii din județ și din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here