VIDEO| Scene desprinse din Vestul Sălbatic pe o stradă din Târgu Jiu

0
878

În urmă cu două zile, mai exact, chiar în ultima zi de Crăciun, un tânăr de 27 de ani, din Târgu Jiu, a creat un scandal monstru pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiu. În timp ce conducea un autoturism pe strada respectivă, a lovit un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din orașul Bumbești Jiu. În urma impactului, șoferul de 29 de ani, a abandonat autoturismul condus și a fost urmărit de tânărul de 27 de ani, împreună cu un alt tânăr de 23 de ani, din comuna Drăguțești. În cele din urmă aceștia au ajuns în incinta unei societăți comerciale, unde au distrus geamul ușii de acces.
Astăzi, 29 decembrie, tinerii vinovați de scandalul creat, au fost identificați pe raza municipiului Arad. Aceștia au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.
În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, tinerii reținuți urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here