VIDEO- Un bărbat este surprins în timp ce distruge un arbore ornamental

0
86

Un bărbat din Rovinari a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș în timp ce scotea un arbore ornamental din rădăcini. Acesta a distrus și gardul ornamental montat tocmai pentru a proteja copacul.

Ba mai mult, cetățeanul a provocat și un scandal, fiind totodată sub influența băuturilor alcoolice.

”Una dintre camerele de supraveghere montate pe strada Castanilor, zona blocurilor D, a surprins un individ în timp ce a smuls un arbore ornamental din rădăcini, distrugând, totodată, gardul ornamental montat tocmai pentru a proteja copacul. Individul a provocat apoi scandal în zona străzii Prieteniei, fiind încătușat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari”, transmite Primăria Rovinari.

Culmea, bărbatul care nu înregistrează un venit stabil și are în întreținere mai mulți copii, este beneficiar al unor servicii sociale din partea Primăriei Rovinari, beneficii pe care le-ar putea pierde în urma acestui incident.

Între timp, angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari au replantat copacul și au reamenajat zona distrusă.

”Reamintim pe această cale că nicio faptă de acest gen nu va rămâne nesancționată și toți cei care vor provoca distrugeri vor plăti. Stimați cetățeni, dacă sunteți martorii unor fapte asemănătoare, vă rog să ne anunțați. O puteți face, non-stop, sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000”, se mai arată în postarea primăriei.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here