VIDEO. Un tânăr din Târgu Jiu și soția lui însărcinată, AGRESAȚI de polițiști. Vezi reactia IPJ!

0
598

Imagini video în care un tânăr și soția lui însărcinată au fost agresați de către polițiști, a stârnit zeci de reacții în mediul online, după ce acestea au fost distribuite pe rețelele de socializare. Totul a început în urma unui scandal care a avut loc în fața unui local de pe raza municipiului Târgu Jiu. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, se pare că tânărul s-ar fi luat la bătaie cu un alt bărbat de 39 de ani, din Târgu Jiu. În urma conflictului, bărbatul de 39 de ani, a anunțat poliția. Astfel, luni seara, polițiștii s-au prezentat la ușa apartamentului celor doi soți, Florin și Elena, însărcinată în cinci luni. În locuință se afla și copilul lor de doar 9 luni, pe care femeia îl ținea în brațe. Tânărul a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la o asemenea situație.
„Am ieșit, aici lângă mine la un bar, am băut doua beri. Cineva avea ciudă pe mine de mai mult timp și s-a luat de mine. Mi-a dat un pumn în gură, mă dor dinții. Astăzi mi-am scos și certificatul medico legal. După aceea, am ajuns acasa și la scurt timp, au venit polițiști la ușă. Mi-au spus să ies afară, să mă duc cu ei. Le-am spus că nu merg niciunde, mă simt rău, am buza umflata și mă dor dinții”
Tânărul a relatat și despre momentul în care polițiștii au lovit-o pe soția sa.
„Au vrut să tragă de mine pe ușă, afară. Nevastă-mea fiind lângă mine cu copilul în brațe, s-a speriat, i-a cazut telefonul și nu a mai ramas filmarea. Soția e însărcinată în 5 luni, au și lovit-o. Au tras de mine și a lovit soția la picior. Când au auzit copilul că plânge și nevastă-mea să țipe, au plecat”
Mai mult decât atât, Florin a declarat că nu îl cunoaște pe bărbatul care a anunțat poliția.
„Problema e că persoana care s-a luat de mine, a sunat la poliție și a spus că i-am spart capul, dar nu am făcut absolut nimic. Cu persoană respectivă nu am nicio treabă, nici nu m-a lovit, nici nu am lovit-o. Altcineva de era cu el, mi a dat un pumn”
În urma imaginilor apărute, Florin a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției cu scopul de a clarifica situația, însă, potrivit declarației Inspectoratului de Poliție Gorj, acesta a refuzat.
„La data de 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, prin apel 112, cu privire la faptul că a avut o altercație cu un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a fost amenințat de către acesta cu acte de violență.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani.
În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere.
Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și l-a amenințat pe bărbat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.
Întrucât după producerea evenimentului, bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a plecat de la fața locului, polițiștii s-au deplasat la locuința acestuia în vederea identificării și continuarea cercetărilor pentru luarea măsurilor legale.
În ceea ce privește imaginile apărute, cu privire la modul de acțiune al polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări.
Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însa a refuzat.
În continuare se continuă verificările pentru lămurirea tuturor aspectelor”, a transmis IPJ Gorj
Florin susține că nu a refuzat. Acesta spune că a transmis polițiștilor că o să se prezinte ziua următoare, de dimineață. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here