Vinde cireșe cu doar 3 lei kilogramul: Totul a pornit de la o glumă

0
1030

Cireșe vândute cu doar 3 lei kilogramul, însă cumpărătorul trebuie să le culeagă singur. Ideea i-a venit lui Alin Măruță, un tânăr din comună Stănești. Acesta spune că totul a pornit de la o glumă, postând un anunț pe rețelele de socializare, dar nu se aștepta la succesul ce avea să vină.

Alin s-a gândit să facă ceva diferit, atât pentru el, cât și pentru cumpărători. A postat un anunț că vinde cireșe cu doar 3 lei kilogramul, iar clienții nu au întârziat să apară. Și lipsa forței de muncă a stat la baza inițiativei, mai spune Alin.

”Din lipsă de forță de muncă, ca o glumă am zis să pun pe Facebook, tocmai pentru a vedea dacă vine cineva. A funcționat. Am vorbit cu familia și am vrut să vedem dacă are rezultate. Lumea a venit. Nu este neaparat rentabil, dar lipsa forței de muncă face ca cireșele să rămână în pomi și să se strice. Este un bine pentru ambele părți. Am vreo patru plantații”, a spus Alin.

Tânărul reușește să vândă cam 300-400 de kilograme de cireșe: ”Zilnic reușim să vindem cam 300-400 de kilograme. Anul acesta sunt mai puține. Anul trecut vindeam și câte o tonă pe zi”, a mai afirmat Alin.

Cumpărătorii sunt foarte încântați: ”Eu sunt foarte mulțumit. Si eu și familia. Am luat cam 70 de kilograme. Este bine că le putem culege noi”, a spus un cumpărător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here