VIDEO| Viscol și vânt puternic către Rânca. „Se poate lua oricând decizia închiderii drumului!”

0
334

Vești bune pentru cei care vor să ajungă în stațiunea montană Rânca. S-a redeschis circulația pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Novaci, însă, de menționat este faptul că, viscolul este unul încă puternic, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Astfel, autoritățile avertizează că exista posibilitatea reînchiderii circulației, în orice moment. 

“Marți, 08.02.2022, începând cu ora 10:00, s-a reluat circulația pe sectorul de drum Rânca și Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 t, cu mențiunea că până la intrare în Rânca, între km 25-km 30, se va circula în coloană, utilajele de deszăpezire acționând pentru a face posibilă tranzitarea zonei în regim de siguranță”, a transmis Campania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Autoritățile avertizează turiștii că există posibilitatea ca decizia închiderii circulației să fie luată oricând.

“Menționăm că în funcție de condițiile meteorologice se poate lua oricând decizia închiderii drumului pentru a nu pune în pericol viața participanților la trafic.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here