Visul frumos al unei gorjence, devenit realitate:” Am muncit mult!”

0
11956

În fiecare dintre noi se află o mare dorință, de cele mai multe ori chiar neîmpărtășită, însă prin muncă multă și eforturi asidue, o tânără din Gorj a reușit să-și îndeplinescă încă un vis. Este vorba despre Daniela Vancea. Pasiunea ei pentru a-i face pe alții să fie fericiți s-a concretizat, iar acum are propria ei afacere cu aranjamente florare.

„Pașii îmi sunt ghidați mereu de către Dumnezeu pe care Îl țin în continuare lângă mine, la fiecare pas. De asemenea, nu aș fi putut niciodată să realizez fără persoanele din spatele meu care m-au susținut și ajutat necondiționat. Pe această cale le mulțumesc și le sunt veșnic recunoscătoare pentru sprijinul neîncetat pe care mi l-au acordat”, spuna tânăra.

Ce v-a determinat sa mergeți pe acest drum și de ce tocmai aranjamente florale ?

„În urmă cu 4 ani am descoperit o pasiune pentru florile de toate tipurile, inclusiv cele de săpun. Dacă mi-ar fi spus cineva atunci de tot ce voi avea parte astăzi, nu l-aș fi crezut, însă, prin multă muncă și multe nopți nedormite, am ajuns astăzi să-mi deschid propriul business, nu doar un magazin local. Mă bucur foarte mult că am reușit să îl creez pe baza pasiunii mele pentru flori, flori care îmi sunt liniște și bucurie”, a declarat Daniela.

Ce fel de aranjamente florale aveți? Din flori naturale sau din săpun?

„Prețurile sunt accesibile tuturor si in funcție de nevoile clientului ne vom asigura ca va avea parte de un pachet potrivit . Pentru florile naturale , avem colaboratori care se ocupa ca totul sa fie perfect pana la cel mai mic detaliu”, a mai spus gorjeanca.

Servici de organizare evenimente :

-Decor nunta

-Decor botez

-Decor cununie civilă

-Decor majorat

-Surprize la domiciliu

-Aranjamente florale din trandafiri de săpun

Colaboratori pentru :

– Foto-Video

-Cabina foto

-Private bar

-Formatie live

-Ursitoare botez

-Dj

-Cort evenimente

-Sala evenimente

Unde vă pot găsi oamenii în oraș? Dar în mediul online?

„Recent am deschis în orașul Tg Jiu , strada Ion.Luca Caragiale nr 15, magazinul Aranjamente de lux , având programul Luni- Vineri intre orele 10:00-18:00. In mediul online ne pot contacta pe pagina de Facebook , Aranjamente de lux și website-ul www.aranjamentedelux.ro”, declară Daniela Vancea.

Cu cât timp înainte trebuie rezervate și în cât timp trebuie aduse înapoi aranjamentele pentru nunți/botezuri/cununii?

„Contractul pentru închirierea aranjamentelor trebuie semnat cu minim 30 de zile înainte de eveniment, în funcție de disponibilitate. Echipa noastră va pune în practică ideile clienților și va decora evenimentul după gustul fiecăruia. Amplasarea aranjamentelor are loc în ziua evenimentului și va fi efectuată de către echipa noastră. După finalizarea acestuia, materialele vor fi preluate tot de către noi și vor fi verificate pentru a corespunde stării inițiale”

Cât de greu a fost pana sa ajungeti sa aveti propria afacere ?

„Nimic nu e întâmplator și nimic nu e usor în viața ! Trebuie doar sa tintim cât mai sus , sa credem în forțele noastre proprii si sa luptam in același timp pentru ceea ce ne dorim. Prin foarte multă munca depusa , nopți nedormite , astazi ma bucur din tot sufletul ca visul meu a devenit realitate . Nu as fi reusit niciodata fără partenerul meu si persoanele dragii sufletului meu care m-au sprijinit si încurajat în fiecare moment . Dăruirea și munca mea de 4 ani de zile, culmineaza azi prin magazinul Aranjamente de lux”, a mai spus tânăra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here