Zeci de angajări la o nouă fabrică din Turceni

0
914

Vești bune pentru gorjenii care sunt în căutarea unui loc de muncă. O nouă fabrică de cablaje urmează să se deschidă la Turceni, iar firma a postat deja un anunț de recrutare. Se caută zeci de angajați, iar de la candidați se cer doar opt clase. Și fabrica de cablaje din Rovinari a anunțat că face angajări, însă, vizați sunt localnicii din zona Mătăsari.

 “SC Isotrad Cables SRL angajează 48 de muncitori necalificați în viitorul sediul din orașul Turceni, județul Gorj, pentru desfășurarea activității de asamblare și montare a cablajelor auto. Condiții minime: opt clase. CV-urile pot fi trimise pe: office@isotrad.ro. Informații, la telefonul: 0371.353.599”, este  anunțul firmei.

Angajări la Autoliv Rovinari

Vești bune anul are pentru aceia dintre dvs. care ne-ati contactat de-a lungul vremii din zona Mătăsari. Începând de astăzi, facem recrutare, pentru postul de OPERATOR PRODUCȚIE, din câteva localități pentru fabrica noastră din BRASOV. Da, ați citit bine!

Vom angaja oameni care, pentru o perioadă de 3 LUNI, vor lucra în Brașov, urmând apoi să se întoarcă acasă și să își continue activitatea la punctul de lucru din Rovinari.

IMPORTANT! Abia după cele 3 luni petrecute în delegație, aceștia vor avea transport spre Rovinari.

Iată localitățile vizate:

OHABA JIU, IGIROSU, BOLBOȘI, BĂLĂCEȘTI, TRESTIOARA, COROBĂI, DRAGOTEȘTI, MĂTĂSARI, BRĂDET, STRÂMBA VULCAN, PIEPTANI

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta în privat, la numerele de contact: 0790 007 768, 0739 837 420, 0721 258 052 sau direct la Centrul nostru de recrutare din Aleea Pietei, Rovinari.

Celelalte posturi deschise rămân valabile pentru rutele pe care le avem deja deschise.

Mult succes și abia așteptăm să ne vedem!”, anunțul postat de Fabrica Autoliv Rovinari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here