A ajuns la spital în stare gravă: L-am văzut căzut la podea

0
532

Incident fără precedent la o nuntă organizată în  localitatea Petrișor, județul Dolj. Imediat după ce artificiile au fost aprinse, un vulcan a explodat, iar patru persoane au fost rănite. Una dintre victime a ajuns la spitalul din Craiova în stare gravă.

O seară în care zeci de persoane trebuiau să se distreze pe cinste, s-a transformat într-un adevărat calvar. În urma urma unei explozii a unei artificii, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Petroșani a ajuns pe patul de spital, fiind rănit grav. Mirele povestește ceea ce s-a întâmplat.

”Am auzit o explozie puternică și l-am văzut pe prietenul nostru căzut pe podea. Au fost bucăți foarte mari care au căzut peste tot și prin geam și prin perete. Suntem foarte îngrijorați pentru el”, a spus mirele.

Un alt prieten al bărbatului rănit a declarat faptul că cel care a instalat artificiile părea că știe ce face: ” Firma doar cu asta de ocupă. Păreau că totul este bine și omul știa ce face. Se pare că totul a luat o întorsătură destul de gravă. Una dintre artificii a explodat, iar acel suport a cedat și l-a rănit pe prietenul nostru Alex, dar și alte trei persoane”, a spus cumnatul mirelui.

Și oamenii care locuiesc în apropierea pensiunii au spus că au auzit un zgomot puternic: ” Am auzit un zgomot puternic, dar nu am reușit să vad mare lucru, doar ambulanțe”, a spus un localnic.

Bărbatul din Petroșani a fost transportat la un spital din București, iar prietenii se roagă la Dumnezeu și speră ca medicii să-l salveze pe Alex. Și poliția face cercetări în acest caz pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here