A băut bine, iar apoi a plecat cu ATV-ul. Ce au mai descoperit oamenii legii

0
133

Polițiștii din Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, pe o uliță sătească, din comuna Plopșoru, s-ar fi  produs un accident rutier cu un ATV, iar conducătorul acestuia ar fi suferit leziuni.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopșoru, ar fi condus pe drumurile publice, un ATV neînmatriculat, ce aparține unui bărbat de 32 de ani din aceeași localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, proprietarul ATV-ului a modificat locul producerii acestuia, până la sosirea organelor de poliție, transportând vehiculul la domiciliul său.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, precum și modificarea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here