”Mi-a zis că mă distruge!” Care este reacția primarului din Dănești

0
527

Scandal cât casa în Primăria Târgu Jiu. O angajată din cadrul instituției a fost luată la bani mărunți chiar de către edilul din localitatea Dănești. Femeia este din aceeași localitate cu Mădălin Paliță, iar conflictul ar fi izbucnit de la o postare pe Facebook prin care gorjeanca ar fi scris despre edil.

Primarul din Dănești nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la consăteană lui pentru a-i cere explicații. De acolo și până la un adevărat scandal nu a fost decât un singur pas. Salariata de la Direcția Agricolă din cadrul Primăriei Târgu Jiu susține că s-a trezit cu edilul direct în biroul său și a început să o amenințe.

” M-am trezit cu el în birou. Am crezut că vine cu o problemă, dar nu a fost așa. A început să mă amenințe și să mă înjure. A zis că mă omoară, că mă distruge și să nu mă mai iau de familia lui. M-a îmbrâncit, eram în timpul serviciului. Motivul cred că este legat de faptul că cetățenii din Dănești mă susțin să candidez pentru funcția de primar”, a acuzat angajata Primăriei Târgu Jiu.

Primarul susține că nu s-a întâmplat nimic, din punctul său de vedere: ”Nu am fost audiat, am fost la o ședință. Doamna este o persoană care are ceva la adresa mea. Nu știu ce să vă zic. A fost o discuție normală prin care i-am atras atenția ca în spațiul public să nu mai aducă vorba despre familia mea. În biroul respectiv mai erau alte persoane. Nu cred că puteam să lovesc o femeie. Probabil a vrut să mă atragă într-o chestiune de acest gen. Văd că i-a și reușit. Mi-a tras chiar și o palmă. Mi-a arătat și un semn obscen. Nu depun plângere pentru o palmă. Eu nu am fost când a venit poliția. Cred că intenționează să candideze la primărie și încearcă să mă târască în tot felul lucruri urâte”, a spus Mădălin Paliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here