Scandal în Primăria Târgu Jiu: “S-a dus direct la ea și a împins-o. A dat cu capul de calorifer”

0
647

Un scandal monstru a avut loc astăzi, la sediul Primăriei municipiului Târgu Jiu. Polițiștii au ajuns la fata locului pentru a interveni, după ce angajații au sunat la 112 și au anunțat că o salariată este agresată atât fizic, cât și verbal de primarul din Dănești. Incidentul a avut loc la Serviciul Agricol, unde Mădălin Paliță a intrat, trecând pe lângă pază.

„A intrat în birou, s-a dus direct la ea și a împins-o. A dat cu capul de calorifer”, a declarat o colegă de birou a femeii agresate.

Totul a pornit după ce angajata respectivă și-a arătat intenția de a candida pentru postul de primar, la viitoarele alegere. În urma acestui lucru, martorii la eveniment

spun că primarul a amenințat-o pe femeie și familia acesteia.

Polițiștii au ajuns la Primăria Târgu Jiu, unde a avut loc agresiunea. Salariata lovită se află în aceste momente, la sediu poliției, pentru a depune plângere.

„La data de 6 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la o stare conflictuală între două persoane, la sediul Primăriei Târgu Jiu. Politiștii s-au deplasat la fața locului și efectuează verificări”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here