S-a lăsat cu amenzi în urma scandalului din Piața Centrală a municipiului Târgu Jiu

0
166

Cele două femei de etnie romă care s-au luat la bătaie în Piața Mare a municipiului Târgu Jiu, au fost amendate cu 2.000 lei.

Acestea au început să se ia de păr și să se lovească între ele, dar și să-și adreseze cuvinte injurioase. Întreg momentul a creat reacții de amuzament atât trecătorilor, cât și internauților, ținând cont că scena a fost filmată și distribuită pe rețelele de socializare.

“În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu au efectuat verificări, în vederea identificării persoanelor implicate în scandal.

Astfel, s-a stabilit faptul că, la data de 28 aprilie, în urma unui conflict spontan, trei persone au provocat sau participat efectiv la un scandal într-un loc public, respectiv în Piața Centrală a municipiului Targu Jiu.

Avand în vedere aspectele constatate, persoanele implicate au fost sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991 Republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei”, a transmis IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here