A fost găsit la o distanță de 9 km de locul dispariției

0
332

Speriat, dezorientat și tremurând de frig. Asa l-a gasit un voluntar, din Motru, pe Alex, minorul care se pierduse în pădurea din Ciuperceni.

Părinții au spus că pe minor, fiind un copil cu nevoi speciale, îl sperie zgomotele. Astfel, polițistii au fost nevoiți sa străbată pădurea în lung și-n lat, încrezători că-i vor da de urmă minorului.

„Ni s-a mai spus că minorul nu conștientizează pericolele, nu are frică de animale, întuneric sau apă, astfel că ne puteam aștepta la ce era mai rău, dacă nu îl găseam în scurt timp, deoarece se lăsase deja întunericul de cateva ore bune. Astăzi s-a evitat o tragedie, prin aceea că un copil a scăpat nevătămat dintr-o întâmplare care îi putea fi fatală. Minorul a fost gasit de domnul Cristi, un voluntar din Motru, la aproximativ 9 km de locul dispariției, respectiv în zona satului Olteanu și a fost încredințat părinților, întorcându-se în sânul familiei”, transmite IPJ Gorj.

La acțiunea de căutare a copilului au participat peste 100 de voluntari, reprezentanți din Gorj ai ISU, IJJ, SDN, Salvamont, echipei de off-road, reprezentanți ai Asociației de vânătoare, Direcției Silvice, Poliției Locale Motru și autoritățile publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here