Războiul îi sperie pe gorjeni

0
361

Numărul cererilor de la Serviciul de Pașapoarte Gorj aproape că s-a triplat. S-a ajuns în această situație imediat după ce în Ucraina a pornit războiul provocat de Rusia. Dacă în urmă cu o săptămână numărul celor care solicită un astfel de document nu era mai mare de 50, în prezent, se atinge cifra de 150.

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că sunt multe cereri transmise și din alte județe, acolo unde aglomerația este mai mare. Tot acesta mai declară faptul că nu există probleme în ceea ce privește funcționarea sistemului de eliberare a pașapoartelor.

 

”În contextul acestor evenimente, a crescut numărul de cereri de pașapoarte. S-a triplat. Dacă aveam undeva la 4-50 de cereri, acum am ajuns la 140-150 pe zi. O parte dintre ele ne sunt repartizate și din alte județe, dar și din Capitală, acolo unde sunt foarte multe cereri. Și la noi în Gorj, numărul este dublu numărul cererilor pentru pașaport. Acestea se eliberează în aproximativ  4 zile. Nu avem probleme în a elibera pașapoartele. Sper ca în perioada următoare să nu crească mai mult. Atunci trebuie să mărim timpul de lucru și să schimbăm programul de lucru. Înscrierile se fac normal, nu avem probleme sau liste de așteptare”, a declarat Marcel Iacobescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here