A început Festivalul Primăverii. Parcul Lido din Târgu Jiu, plin până la refuz

0
115

În seara aceasta a avut loc primul spectacol din “Festivalul Primăverii”. Târgujienii au fost mai mult decât incantați de acest eveniment, ținând cont că parcul de la Lido a fost plin până la refuz. Sute de cetățeni au luat parte la acest spectacol, semn că târgujienii aveau nevoie să iasă din case, după doi ani de pandemie. Edilul anunță că și mâine va fi zi de spectacol. Acesta invita cetățenii la o piesă de teatru,  iar sâmbătă Fanfara Armonia și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” au pregătit un program deosebit.

“Alături de prieteni, în parcul de la Lido, la primul spectacol din „Festivalul Primăverii”. Mă bucur că oamenii au fost entuziasmați, iar evenimentul a fost foarte bine primit în cartier.

Un spectacol deosebit pentru care directorii celor două unități – domnii Flavius Boian (Colegiul Național „Spiru Haret”) și Ionuț Popescu (Palatul Copiilor) merită felicitați, alături de toți cei implicați.

De asemenea, nu pot să nu remarc deosebita implicare a doamnei Popescu Dana Flaviola și a domnului Popescu Petre Laurențiu, coordonatorii celor de la Colegiul Național „Spiru Haret”. Felicitări, tuturor!

Mâine, copiii din zona Lido se vor bucura de o frumoasă piesă de teatru, iar sâmbătă Fanfara Armonia și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” au pregătit un program deosebit.

Vă așteptăm cu drag!”, a transmis edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here