S-a sinucis în timpul unei vizite la niște prieteni

0
481

O avocată din Craiova, fiica unui fost procuror a decis să își pună capăt vieții chiar în timp ce se afla în vizită la niște prieteni. Femeia a ajuns în România de sărbători, împreună cu iubitul său. Cei doi au decis să-și viziteze câțiva amici, însă nimeni nu avea să știe ce urma să se întâmple. Incidentul a avut loc în seara zilei de 2 mai într-un bloc privat din Craiova.

„Pe data de 2 mai, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat de 34 ani, din Craiova, despre faptul că în incinta unui bloc din localitate, la parter, este o persoană căzută. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat persoana în cauză ca fiind o femeile de 35 de ani, din Craiova. La fața locului a fost prezent și un echipaj din cadrul ISU Dolj care a efectuat manevre de resuscitare femeii în cauză, fără rezultat însă, fiind constatat decesul acesteia”, conform polițiștilor.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că, în după-amiaza zilei de 2 mai 2022, în timp ce se afla în vizită în apartamentul apelantului, din Craiova, împreună cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi părăsit incinta locuinței, fiind găsită ulterior căzută la parterul blocului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Potrivit apropiaţilor, avocata ar mai fi avut tentative de suicid şi în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here