Au găsit zeci de pastile ecstasy. Un bărbat a fost reținut

0
284

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Măsura a fost dispusă după ce în urma activităților desfășurate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași a fost identificat inculpatul care se ocupa cu distribuirea de droguri de risc și de mare risc la Festivalul Sunwaves de la Mamaia.
Activitatea a fost urmată de punerea în executare a unui număr de 4 percheziții domiciliare, în Mamaia și Bârlad, fiind descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării un număr de 77 pastile ecstasy, cantitățile de 7 grame cocaina și 8 grame ketamina, precum și sumele de 3200 lei și 415 euro.
În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași și Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, precum și al luptătorilor al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here