Agenție de turism:” Nu am vândut mai nimic!”

0
180

Vacanțele de 1 Mai nu prea mai sunt atractive pentru gorjeni anul acesta. Prețurile tot mai mari din ultima perioadă la alimente și nu numai, i-a cam speriat pe oameni și au renunțat la distracție. Cele mai multe rezervări sunt pentru litoral, însă nu pentru această perioadă, ci pentru la vară.

Proprietarii agențiilor de turism din Târgu Jiu nu au prea reușit să vândă multe pachete pentru perioada de 1 Mai. De asemenea, tarifele pachetelor turistice s-au mai scumpit și ele anul acesta.

”Nu mai este nicio curiozitate. Oamenii nu mai dispun de sume de bani pe care să le cheltuiască pe vacanțe. Nu am vândut mai nimic, doar un singur pachet, unui cuplu. Cred că mai sunt persoane care preferă să meargă pe cont propriu. Anul acesta, prețurile sunt puțin cam mari, din cauza creșterilor anunțate pe toate sectoarele de activitate. Nu ne putem plânge. Acum oamenii au început să mai meargă în concedii, însă cele mai multe sunt vara, nu acum”, a spus proprietarul unei agenții de turism din Târgu Jiu.

Cei care vor să își cumpere o vacanță de neuitat la mare, pot scoate din buzunar între 3.500 de lei și 12.000 de lei pentru 7 nopți de cazare, în plin sezon estival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here