Primar:” Nu am ieșit cu nimic. A trecut un an și jumătate!”

0
473

Edilul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu se arată nemulțumit de faptul că nu a reușit demararea unor investiții din cauza faptului că încă nu au fost aprobate finanțările prin Programul “Anghel Saligny”. Aceasta a declarat pentru Radio Infinit că, „a trecut un an jumate de când a preluat mandatele și nu a ieșit cu nimic nou”.

„Este vorba despre programul ”Anghel Saligny” care este venit tocmai în sprijinul comunităților din toată țara pentru dezvoltare prin implementarea anumitor proiecte. Noi, comuna Bălești am depus deja în cadrul programului, în prima fază 3 proiecte. Este voba despre extindere rețea de canalizare pentru satele Bălești, Seci și Rasova. De asemenea încă 2 proiecte pentru satul Bălești, linia 2, zonă Gurguleu, sat Tămășești și pentru satul Ceauru, alt proiect tot pentru infrastructura rutieră. Tot în acest program ”Anghel Saligny”, dintr-un parteneriat cu comunele vecine Arcani și Runcu, am depus în urmă cu câteva zile un proiect de înființare rețea de gaze pentru partea de Nord a comunei Bălești.
Este vorba despre satele Tălpășești, Găvănești și Stolojani. Așteptăm cu nerăbdare, toți primarii, să vedem când se va demara acest mare program. Deja a trecut o perioadă foarte lungă de timp de când doar se vorbește despre programul respectiv și nu este nimic concret”, a transmis Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Primarul comunei Bălești este revoltat că se vorbește de mult timp despre programul respectiv, dar încă nu s-a dat drumul la investiții.

„Nu este vorba despre ce așteptări aveam, este vorba că am așteptări clare de la acest program de dezvoltare al teritoriului național. Am așteptări de la coaliția de guvernare care, în opinia mea, văd acolo oameni serioși, așezați, care vor să facă ceva pentru comunitățile locale, să le dezvolte și să le aducă un trai mai bun.
Vorbim despre un program care a apărut în discuție de peste un an de zile.
Să dăm drumul odată la investiții, că a trecut un an jumate de când am preluat mandatele și nu am ieșit cu nimic nou”, a adăugat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here