Ajutor din partea membrilor PER Gorj pentru o familie defavorizată

0
1234

Gest de bunăvoință din partea reprezentanților Partidului Ecologist Român Gorj pentru o familie defavorizată din comuna Negomir. Mai exact este vorba de soții Militaru și cei doi copii, Andrei de 11 ani și Alexandra cu vârsta de doar 4 ani. În preajma sărbătorilor, membrii PER Târgu Jiu, au adus bucurie în casa familiei prin dăruirea unor cadouri, dar și a unor sume de bani. De acest caz, reamintim că familia a fost nevoită să își vândă calul, singura sursă de venit pentru a cumpăra copiilor ghete de iarnă și pentru a putea plăti curentul.
„Astăzi au început acțiunile de dăruire a cadourilor pentru copiii unor familii cu probleme sociale și de ajutorare cu diferite sume de bani pentru a simți că vin și pentru ei sărbătorile. Partidul Ecologist Român Filiala Gorj, împreună cu organizațiile locale, orășenești și comunale va organiza o amplă serie de acțiuni de genul acesta în câteva localități din Gorj.
Prima acțiune a Partidului Ecologist Român- Filiala Gorj, a fost făcută de Organizatia Municipală PER Tg Jiu care este coordonată de domnul Ing Marius Bonculescu, președintele acesteia, care împreuna cu o parte din membrii ai Biroului Executiv de conducere executiv al PER Tg Jiu s-au deplasat în Localitatea Negomir la o familie săracă care se descurca foarte greu și care și au vândut Calul (acesta fiind singura lor sursă de venit), aceștia au dăruit cadouri și anumite sume de bani pentru această familie, ca aceștia sa simta și ei bucuria Crăciunului ce va urma”, a transmis Partidul Ecologist Român Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here