Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile și adus la Gorj

0
1827

Alex Bodi a fost arestat în urmă cu puţin timp şi va fi dus la Gorj! Oamenii legii au dispus arestarea afaceristului pentru o perioadă de 30 zile.
Motivul arestului vine în contextul în care Bodi nu s-a prezentat la termenul instanței, iar conform procedurilor, bărbatul a fost dus în arest.
Bodi scăpase de curând de arestul la domiciliu, însă printr-o greșeală de neprezentare, acesta a ajuns din nou în spatele gratiilor. Este cunoscut faptul că Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.

„ Admite contestația formulată de Parchetul de pe lână I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. Serviciul terirorial Gorj. Desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art. 214 și urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”, se arată în minuta instanței.

Acesta a trimis instanței și câteva documente medicale, motivând absența la termenele de judecată, însă actele medicale nu au fost convingătoare pentru magistrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here