Târgu-Jiu: Încep lucrările la baza sportivă a Universității ”Constantin Brâncuși”

0
179
Încep lucrările la baza sportivă a Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis de Compania Națională de Investiții, fiind vorba despre data de 13 octombrie. 
Va fi amenajat un teren de fotbal cu nocturnă, un teren pentru handbal, baschet și tenis.
”Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient – care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.
Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea „Constantin Brâncuși”, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport”, transmite Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here