Alt gândac pe holul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

0
261

Un alt gândac a fost zărit de către un pacient pe holul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Bărbatul aștepta în apropierea Camerei de Gardă când a văzut gândacul care se plimba pe băncile destinate pacienților. Indignat de ce i-a fost dat să vadă, acesta a fotografiat insecta și a trimis ziarului Pandurul.

„Rog conducerea spitalului să ia măsuri! Nu se poate să aștepți la Camera de Gardă și pe lângă tine să meargă gandacii. Este o imagine dezolantă care nu face cinste unui spital despre care autorităților susțin că a tot fost modernizat”, se arată în sesizarea pacientului.

Reprezentanții Spitalului Județean au transmis că nu au existat plângeri din partea pacienților și că, la nivelul unității medicale, se fac acțiuni de dezinfecție o dată la trei luni.

„În Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se face dezinsecție și deratizare trimestrial, potrivit unui plan întocmit de Serviciul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale (SPIAAM). Dezinsecția se face trimestrial, iar deratizarea semestrial. Ultima dezinsecție în clădirea din strada Progresului a fost făcută în perioada 28 – 29 aprilie 2022, iar următoarea se va face în 21 – 22 iulie 2022. În ultima perioadă nu am avut sesizate incidente legate de prezența unor gândaci”, au transmis reprezentanții spitalului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here