Alte patru troleibuze noi ajung la Târgu-Jiu

0
176

Noi troleibuze vor ajunge la Târgu Jiu. Este vorba despre încă 4 mașini ce vor ajuta la un transport în comun mult mai comod și plăcut.

„Așa cum am mai spus, societatea care ne livreaza mijloacele de transport în comun este una foarte serioasă. Avem deja 5 troleibuze noi care au intrat pe trasee, iar celor 4 le vor urma încă 2 care vor completa primul lot prevăzut în proiectul pe fonduri europene de care s-a vorbit foarte mult în ultima perioadă. Anul viitor vom primi încă 9 troleibuze, urmând, totodată, să debuteze al doilea proiect cu finanțare europeană și care prevede încă 15 mijloace de transport electrice, reabilitarea întregii infrastructuri și multe altele.

Am început să culegem roadele de pe urma proiectelor cu finanțare europeană aprobate deja. Sunt aproximativ 70 de milioane de euro și urmează multe alte proiecte pentru că suntem pregătiți să accesăm întreaga sumă ce ne revine pe actualul exercițiu bugetar și care se ridică acum la valoarea de 115 milioane de euro”, transmite primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here