Angajați din cadrul SJU Târgu Jiu, infectați cu noul coronavirus

0
527

Patru angajați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost depistați pozitiv la testul Covid. Salariații își desfășoară activitatea în cadrul Secțiilor de Gastroenterologie, Ortopedie-Traumatologie, Neurologie și Unitatea de Primiri Urgențe.

Conform SJU Târgu Jiu, doar un singur cadru medical este internat în spital, restul tratându-se la domiciliu. Totodată, doar un singur salariat din cei patru nu este vaccinat.

”În cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au apărut modificări în ceea ce privește numărul angajaților unității medicale depistați pozitiv la coronavirus. Astfel, în ultimele 14 zile, au fost depistați pozitiv un număr de 4 angajați. Aceștia activează pe Sectia Gastroenterologie, Ortopedie-Traumatologie, Neurologie și Unitatea de Primiri Urgențe. De asemenea, un singur angajat al SJU este internat în prezent și doar unul dintre cei patru depistați pozitiv la coronavirus nu este vaccinat. Ceilalți trei angajați prezintă forme ușoare ale infecției cu SARS CoV-2 și se tratează la domiciliu, nefiind internați”, transmit reprezentanții SJU Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here