Anunț de ultima oră. Peste 80 de elevi din Gorj, INFECTAȚI cu coronavirus

0
182

Peste 80 de elevi de pe raza județului Gorj, dar și 26 de cadre didactice au fost infectați cu Covid-19.  În urma acestor infectări, mai multe clase au intrat în sistem online. Potrivit directorului Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu, de la o zi la alta, tot mai mulți elevi și profesori sunt infectați cu virusul SARS-COV-2.

„Dacă la sfârșitul primei săptămâni de școală aveam un număr de zece elevi confirmați, acum, începând cu perioada 3-25 ianuarie, avem un număr de 82 de elevi infectați, pe raza județului Gorj, și un număr de 26 de cadre didactice. În numărul personalului nedidactic și auxiliar avem doar 3 și un număr de 9 clase au intrat în sistem online. După cum știți și dvs, în momentul în care sunt depistați 3 elevi dintr-o singură clasă, toată clasa intră în sistem de învățare online, nu mai este cazul unui singur elev. Aceste clase se regăsesc la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, la structura Pociovaliștea a Școlii Gimnaziale Novaci, la Motru, la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărescu din Târgu Jiu.
Din nefericire, credem noi, din ce primim pe grupul de comunicare al directorilor, din informațiile pe care dumnealor ni le transmit, infectarea are o accelerare destul de rapidă. În fiecare zi, primim vești cum că un alt profesor s-a infectat sau un alt elev s-a infectat. Din fericire, nu au forme de boală grave. Nu prezintă forme care să ne îngrijoreze și nu sunt cazuri spitalizate. Niciunul dintre aceste cazuri nu este unul grav”, a transmis directorul Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here