Au început înscrierile pentru programul Rabla pentru electrocasnice, ediția de sărbători

0
284

Înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători, au început de astăzi și se vor încheia joi, 25 noiembrie. Programul are un buget de 34 de milioane de lei.
Procedura se face prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică. Programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători, are trei etape.
„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiție mult mai riguroasă, voucherele sunt nominale, netransmisibile, ca să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervare”, a anunțat Tanczos Barna, ministrul Mediului

Pentru mașini de spălat rufe și vase, aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoare de rufe statul oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei și pentru tablete vouchere de 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here